Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Frida - 9 februari 2009 18:41

Jag har precis tillagat och ätit en underbar thailändsk rätt med lövbiff och grön curry! Verkligen god, den gröna curryn är så annourlunda gentemot "vanlig" curry, godare dessutom. För dig som inte gillar curry kan jag berätta en hemlis: grön currypasta smakar inte curry!

    Här kommer länken till dagens goda middag: http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=18895

"Kelda kokos" finns inte längre i deras sortument, vanlig cocosmjölk används istället. Glöm inte bort att INTE öppna burken upp-och ner. Jag råkade göra det idag, vilket innebar att vätskan vällde ut, medans cocosmassan satt fast i botten, fick kämpa ett bra tag med min lilla sked för att få ut den :)

 Jag serverade den med quinoa, men ris, bulgur, eller couscous går lika bra. Om du äter enligt lowcarbhighfat-metoden kan alltid wokgrönsaker tillsättas för lite matigare gryta.

    Rekommenderas! Nu ska jag smälta maten sen blir det en omgång pilates, fundera lite mera på hurvida jag ska göra läxor eller inte, sedan sova.

    Kram och hej!

Av Frida - 9 februari 2009 14:56

Ja, nu sitter jag här hemma vid min dator... Skolan slutade för ett tag sen, och det kändes som om jag verkligen var på väg att bli förkyld. Har känt mig urrig, nyst, och snytit mig hela dagen. Men nu på eftermiddagen när jag kom hem, fick några marmelad-ost-skorpor och lite krav-thé i magen känns det lite bättre :) 

    Fast jag känner fortfarande en svag aning om förkylning, vi får se hur jag mår då jag vaknar imorgon, ont bakom näsan har jag fortfarande nämligen. Nu ska jag plugga lite, jag har en kemiuppsats, engelskauppsats, lite svenska och säkert lite annat att göra, jo teknikuppsats också, Jippie. Jag har dragit på alla uppsatser ett tag, men jag måste sätta igång med dem någon dag...Kanske inte idag dock. Vi får se.

    Härlig thai-mat ska jag i alla fall laga till lite senare :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Är min blogg läsvärd? Snälla svara :]
 Ja
 Vet ej
 Nej
 Första gången jag är här
 Ja, ladda upp mer!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards